Reiki

REIKI

Betekenis

Universele levens energie

  • Het woord Rei komt uit het Japans en betekent: heilig, universeel, spiritueel bewustzijn.
  • Het woord Ki betekent: levenskracht, vitale kracht die levende wezens bezield en levens energie.

Waar helpt Reiki bij?

Het kan helpen om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren. Je komt door Reiki dichter bij je eigen stroom van energie te staan. Misschien zitten er bij jou wel blokkades die door weer in contact te komen met je Reiki stroom kunnen worden opgeheven. Reiki is een vorm van alternatieve zorg. Het kan dus aanvullend worden gebruikt naast reguliere zorg (het is geen vervanging; raadpleeg bij klachten ook altijd een arts).

Reiki Behandeling

Een Reiki behandeling vindt meestal plaats op een rustige, stille locatie. De studio van MindfulPauline is heerlijk kalm. Soms staat er rustige achtergrondmuziek aan. Je kunt Reiki zittend of liggend ontvangen, met je kleren aan. Bij MindfulPauline lig je op een Reiki tafel. Reiki wordt over het algemeen ervaren als diep ontspannend.

Het is prettig om comfortabele kleding aan te doen.. Een behandeling duurt bij MindfulPauline 45 minuten.

Gedurende deze tijd legt Pauline haar handen op diverse plaatsen op het lichaam. Je hoeft zelf als ‘ontvanger’ niets te doen.

Gedurende een Reiki behandeling wordt er geen energie ‘onttrokken’ uit de persoon die het geeft; de persoon die het geeft is als het ware een Kanaal/Medium voor de Reiki energie.

Prijs

Een behandeling van 45 minuten voor €35! 

10 rittenkaart €300

Stuur me een bericht om een afspraak te maken, ik behandel alleen vrouwen!

mindfulpauline@gmail.com