Bijzondere lessen MindfulPauline

Klankbad, meditatie, 9 maart 20:15

Een meditatie van 1 uur onder de begeleiding van Pauline Little en de heerlijk diep ontspannende geluiden van de klankschalen, Koshi windgongen, een ocean drum en een rainmaker. Heerlijke ontspanning, gun het jezelf! Deze les kun je boeken met een les van je leskaart of kost €12,50. (om 19:00 is er nog een yin yoga les. Tip van de dag: schrijf je voor alle twee de lessen in en je komt MEGA zen thuis:-)

Aanmelden kan hier:

Koshi  4 elementen, meditatie 16 maart 19:30uur

1 uur lang luisteren naar de betoverende klanken van de Koshi wind-gongen.

Iedere gong is verbonden aan een van de elementen water vuur aarde en lucht.

De frequentie van de trillingen resoneren diep door in je lichaam en zorgen voor heling en ontspanning.

€12:50 of een les van je kaart

 

 

Inschrijven doe je hier:

HOT YIN met Nidra 29 maart 17:30 - 19:15

Yes! We verwarmen de ruimte naar 30 graden zodat jullie extra super lekker kunnen genieten van deze yin XL. Genieten van deze mega intense sessie. De warmte helpt je spieren extra te ontspannen en NOG meer ruimte te creëren. Aansluitend een yoga Nidra sessie: ontspannen reis in je onderbewustzijn.Een diepe meditatie waarin je hersenfrequentie zakt naar dat fabuleuze moment tussen waken en slapen, dat moment waarin je in je onderbewustzijn mag opruimen, zacht mag zijn en mag loslaten.

Je hoeft alleen nog maar te liggen en luisteren. Een ware oaze van rust voor lichaam en geest. Must try!!

Deze sessie is alleen los te boeken en kost €17.50

Inschrijven doe je hier:

Ocean Healing, meditatie, een reiniging van lichaam en geest 30 Maart 19:00

Een bijzondere ervaring, een healing met de zuiverende rook van witte Salie in een oeroude traditie van de sjamanen, zorgt er deze avond voor dat jij los mag laten. Alles van je af laten glijden om vervolgens te heerlijk te ontspannen in een diepe meditatie met de geluiden van de Ocean drum die ook weer zorgen voor trillingen en opening van lichaam en geest. €12;50 of een les van je kaart. 

Inschrijven doe je hier: 

Klankbad meditatie 16 april 10:15

Een meditatie van 1 uur onder de begeleiding van Pauline Little en de heerlijk diep ontspannende geluiden van de klankschalen, Koshi windgongen, een ocean drum en een rainmaker.

Heerlijke ontspanning, gun het jezelf!

Deze les kun je boeken met een les van je leskaart of kost €12,50. 

Yoga Nidra 20 april 20:15

Ga mee op een ontspannen reis in je onderbewustzijn.

Een diepe meditatie waarin je hersenfrequentie zakt naar dat fabuleuze moment tussen waken en slapen, dat moment waarin je in je onderbewustzijn mag opruimen, zacht mag zijn en mag loslaten.

Je hoeft alleen maar te komen liggen en luisteren. Een ware oaze van rust voor lichaam en geest. Must try!! Deze les kost €12:50 of gewoon een les van je kaart. Om19:00 is er eerst nog een Yin Les, het is natuurlijk zalig om deze lessen achter elkaar te doen.