Bijzondere lessen MindfulPauline

Klankbad, meditatie, 25 mei 20:30

Een meditatie van 1 uur onder de begeleiding van Pauline Little en de heerlijk diep ontspannende geluiden van de klankschalen, Koshi windgongen, een ocean drum en een rainmaker. Heerlijke ontspanning, gun het jezelf! Deze les kun je boeken met een les van je leskaart of kost €12,50 CASH. 

Aanmelden kan hier

Koshi  4 elementen, meditatie juni 2020 datum volgt

1 uur lang luisteren naar de betoverende klanken van de Koshi wind-gongen.

Iedere gong is verbonden aan een van de elementen water vuur aarde en lucht.

De frequentie van de trillingen resoneren diep door in je lichaam en zorgen voor heling en ontspanning.

€12:50 of een les van je kaart

 

 

Inschrijven doe je hier als de datum bekend is:

Ocean Healing, meditatie, een reiniging van lichaam en geest

Een bijzondere ervaring, een healing met de zuiverende rook van witte Salie in een oeroude traditie van de sjamanen, zorgt er deze avond voor dat jij los mag laten. Alles van je af laten glijden om vervolgens te heerlijk te ontspannen in een diepe meditatie met de geluiden van de Ocean drum die ook weer zorgen voor trillingen en opening van lichaam en geest. €12;50 of een les van je kaart. 

Inschrijven doe je hier als de datum bekend is

Klankbad meditatie datum volgt

Een meditatie van 1 uur onder de begeleiding van Pauline Little en de heerlijk diep ontspannende geluiden van de klankschalen, Koshi windgongen, een ocean drum en een rainmaker.

Heerlijke ontspanning, gun het jezelf!

Deze les kun je boeken met een les van je leskaart of kost €12,50. 

Yoga Nidra datum volgt

Ga mee op een ontspannen reis in je onderbewustzijn.

Een diepe meditatie waarin je hersenfrequentie zakt naar dat fabuleuze moment tussen waken en slapen, dat moment waarin je in je onderbewustzijn mag opruimen, zacht mag zijn en mag loslaten.

Je hoeft alleen maar te komen liggen en luisteren. Een ware oaze van rust voor lichaam en geest. Must try!! Deze les kost €12:50 of gewoon een les van je kaart. Om19:00 is er eerst nog een Yin Les, het is natuurlijk zalig om deze lessen achter elkaar te doen.

HOT YIN met Nidra  datum volgt

Yes! We verwarmen de ruimte naar 30 graden zodat jullie extra super lekker kunnen genieten van deze yin XL. Genieten van deze mega intense sessie. De warmte helpt je spieren extra te ontspannen en NOG meer ruimte te creëren. Aansluitend een yoga Nidra sessie: ontspannen reis in je onderbewustzijn.Een diepe meditatie waarin je hersenfrequentie zakt naar dat fabuleuze moment tussen waken en slapen, dat moment waarin je in je onderbewustzijn mag opruimen, zacht mag zijn en mag loslaten.

Je hoeft alleen nog maar te liggen en luisteren. Een ware oaze van rust voor lichaam en geest. Must try!!

Deze sessie is alleen los te boeken en kost €17.50

Inschrijven doe je hier: