corona maatregelen tot 1 juni 2020

Liefste Yogi’s 🧘🏼‍♀️

Lees de onderstaande regels even goed door voor je naar een les komt.

 

♥️ Let op:  Neem je eigen dekentje en warme kleding mee, zeker voor yin & restorative yogalessen. De lucht ruimte wordt constant schoongemaakt door een Dyson met een goede HEPA filter.

♥️ Ben je ziek of ervaar je (lichte) klachten, blijf dan thuis meld je 12 uur voor een les af zodat je de les niet kwijt bent, je kunt je altijd in de ochtend weer aanmelden. 

Let op: alle lessen zijn ook via Zoom vanuit jou eigen huis te volgen ook als je me een tot 2 uur voor de les een bericht stuurt, dan stuur ik je een link en dan kun je toch, ook met lichte klachten, of angst,  de les  vanuit thuis mee doen.

♥️ De  yogastudio is volledig ingericht op 1.5 meter afstand. We vragen je om 1.5 meter afstand te houden van zowel je medeyogi's als de docent. Let op dat je bij binnenkomst je handen ontsmet en of wast. Let ook op het aantal mensen in de gang, maximaal 2 in de gang, even buiten wachten anders.

♥️ Neem een handdoek of kussensloop mee, als je gebruik wilt maken van de props!!

♥️ Wees op tijd!  Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat je rustig de shala kan binnengaan. 10 minuten voor de les staat de studio open voor je.

♥️ De docent geeft alleen verbale aanwijzingen en demonstreert (waar mogelijk) de asanas.

♥️ Maak je mat mindful schoon en geef elkaar de ruimte bij het verlaten van de studio.

 

NB: Mocht de studio moeten sluiten vanwege een lockdown dan worden alle lessen live via Zoom gegeven op de aangegeven tijdstippen, Je kunt je lessen niet 'bewaren' tot na een lockdown.