Bijzondere lessen MindfulPauline

Ocean Healing, meditatie, een reiniging van lichaam en geest. 6 oktober 19:30

Een bijzondere ervaring, een healing met de zuiverende rook van witte Salie in een oeroude traditie van de sjamanen, zorgt er deze avond voor dat jij los mag laten. Alles van je af laten glijden om vervolgens te heerlijk te ontspannen in een diepe meditatie met de geluiden van de Ocean drum die ook weer zorgen voor trillingen en opening van lichaam en geest. €12;50 of een les van je kaart. 

Inschrijven doe je hier:

Koshi  4 elementen, meditatie 26 oktober 20:00

1 uur lang luisteren naar de betoverende klanken van de Koshi wind-gongen.

Iedere gong is verbonden aan een van de elementen water vuur aarde en lucht.

De frequentie van de trillingen resoneren diep door in je lichaam en zorgen voor heling en ontspanning.

€12:50 of een les van je kaart

 

 

Inschrijven doe je hier :

Yoga Nidra 3 november 19:30

Ga mee op een ontspannen reis in je onderbewustzijn.

Een diepe meditatie waarin je hersenfrequentie zakt naar dat fabuleuze moment tussen waken en slapen, dat moment waarin je in je onderbewustzijn mag opruimen, zacht mag zijn en mag loslaten.

Je hoeft alleen maar te komen liggen en luisteren. Een ware oaze van rust voor lichaam en geest. Must try!! Deze les kost €12:50 of gewoon een les van je kaart. 

HOT YIN   17 november 19:30

Yes! We verwarmen de ruimte naar 30 graden zodat jullie extra super lekker kunnen genieten van deze yin XL. Genieten van deze mega intense sessievan 1.5 uur. De warmte helpt je spieren extra te ontspannen en NOG meer ruimte te creëren.

Deze sessie is alleen los te boeken en kost €20 Je betaalt dit cash en gepast bij aankomst in de studio

Inschrijven doe je hier:

Klankbad, meditatie, datum volgt

Een meditatie van 1 uur onder de begeleiding van Pauline Little en de heerlijk diep ontspannende geluiden van de klankschalen, Koshi windgongen, een ocean drum of een rainmaker. Heerlijke ontspanning, gun het jezelf! Deze les kun je boeken met een les van je leskaart of kost €12,50 CASH. 

Aanmelden kan hier