zwangerschaps yoga cursus

Zwangerschaps yoga cursus met Monique Bosboom & Pauline Little

Bij MindfulPauline gaan we begin maart van start met een heerlijke zwangerschaps yoga cursus. 

In 5 lessen van anderhalf uur ga jij even alle aandacht naar jezelf en je baby sturen. Loslaten wat je niet nodig hebt en doormiddel  heerlijke yoga lessen jezelf stevig in schoenen zetten.

Iedere les bevat een stukje leuke informatie, een heerlijke yoga les en natuurlijk even kletsen met een kopje thee.  De lessen zijn iedere 2 weken, zodat je niet zo hoeft te stressen :-)

Hieronder lees je meer over de inhoud van de 5 lessen.

Les 1 Hormonen

5 maart 18:00

Waarom gieren die hormonen toch zo door mijn lijf en hoe ga ik ermee om?

 

 

In deze les neemt Monique jullie mee op een verkenningstocht door jullie hormoon systeem en legt uit en geeft heerlijke tips om tot rust te komen, ook als het allemaal even niet zo mee zit. (en als het allemaal juist mee zit natuurlijk:-)

Les 2 Ademhalen

19 maart 18:00

Wat kun je allemaal bewerkstelligen met je ademhaling? Nou een hele hoop, zowel tijdens je zwangerschap, tijdens de bevalling maar zeker ook nog daarna. In deze les leer je ademhaling oefeningen voor je hele pad als mama, voor nu en in de toekomst. Monique en Pauline nemen je mee op een reis door de mindfulness deze les.

les 3 Bekkenbodem

2 april 18:00

Misschien heb je al eens kennis gemaakt met je spieren in je bekkenbodem tijdens een yoga les of in de sportschool. Als dat niet zo is kan het een grote verassing zijn om te ontdekken wat ze allemaal kunnen. Tijdens je zwangerschap en erna een vreselijk belangrijke spiergroep en in deze les leer je hier alles over van Monique.

Les 4 voeding

16 April 18:00

Natuurlijk heb je al eens bekeken wat je allemaal wel en niet kunt eten maar in deze les gaat het over energetisch goed voedsel voor jou en je baby. Over de combinatie van eten bewegingen en wat jou allemaal kan helpen op je yoga pad. Pauline gaat met je de diepte in.

Les 5 verbinding

30 april 18:00

In deze laatste les ga je leren om verbinding te maken met je kindje.

Doormiddel van meditatie en houdingen legt Monique je haarfijn uit hoe je dat kunt doen.

Pauline neemt je mee in een prachtige klank meditatie.

Een verwen momentje voor jou en je kleintje. 

Jou bijdrage voor deze mooie cursus

Deze cursus zwangerschaps yoga kost voor de 5 lessen van anderhalf uur inclusief thee €75.

Wil je liever een losse les meedoen? Dan betaal je €20 per les.